Aura Light internationaal winnaar van de 2015 SEAD Global Efficiency Medal competitie

De Zweedse lichtfabrikant Aura Light is de internationale winnaar van de 2015 SEAD Global Efficiency medaille in de categorie platte armaturen. Het winnende product is het LED-paneel Aura Lunaria.

Lunaria-sfeerfoto

De Super-efficient Equipment and Appliance Deployment (SEAD), een initiatief van het Clean Energy Ministerial, heeft voor de vierde keer de Global Efficiency Medal competitie gehouden op 12 mei 2014, voor de erkenning van energie-efficiënte verlichting. Nu zijn de winnaars gekozen en Aura Light heeft de 2015 Global Efficiency medaille ontvangen in de categorie platte armaturen in de regio’s Australië en Europa. De prijsuitreiking vond op 26 augustus plaats in Luzerne, in Zwitserland, tijdens de conferentie Energy Efficiency in Domestic Appliances and Lighting.

“We zijn vereerd dat wij de 2015 SEAD Global Efficiency medaille hebben ontvangen. Dit is een zeer grote erkenning voor onze strategische focus op duurzame lichtoplossingen. Dit kwalitatief hoogwaardige LED-paneel geeft zowel direct als indirect licht, zodat er een goede sfeer kan worden gecreëerd. Daarnaast kan er zo’n 50% energie worden bespaard, afhankelijk van de oude installatie”, zegt Martin Malmros, CEO Aura Light International AB.

Het winnende product is een LED-paneel voor plafondmontage, genaamd Aura Lunaria. De Aura Lunaria wordt toegepast als verlichting voor standaard commerciële systeemplafonds; doorgaans ter vervanging van standaard 600 mm x 600 mm armaturen met fluorescentieverlichting. Het wordt toegepast in kantoren, scholen en overige (commerciële) binnen toepassingen.

Hamburg, 3 september 2015

 

Download hier het persbericht

Klik hier voor meer informatie over de Lunaria