Aura Light introduceert een nieuwe energie-efficiënte LED-retrofit lichtbron

Slider_1366px_Opti T8_1

De Zweedse verlichtingsfabrikant Aura Light introduceert een nieuwe LED-retrofit lichtbron voor vervanging van T8 fluorescentielampen. Deze lichtbron, de Aura OptiT8 Long Life, is van hoge kwaliteit en is ontwikkeld om een snelle oplossing te bieden voor energiebesparing in bestaande T8 armaturen. Deze LED-retrofit is ideaal voor koelruimtes, kantoren, supermarkten en alle andere omgevingen waar T8 fluorescentie is toegepast.

De Aura OptiT8 Long Life is een zeer efficiënte LED T8-retrofit lichtbron, die voor een uitstekende energie-efficiëntie en een hoge lichtkwaliteit zorgt.

“Deze hoogwaardige retrofit lichtbron stelt u in staat om eenvoudig over te stappen op LED zonder dat hoge investeringen nodig zijn. De kwaliteit van deze energiebesparende lichtbron is hoog, waar Aura Light bekend om staat”, zegt Martin Malmros, CEO Aura Light International AB.

De Aura OptiT8 Long Life heeft een roteerbare lampvoet waardoor het mogelijk is om na installatie het licht te draaien in de gewenste richting. De lichtbron kan 90° worden gedraaid in beide richtingen. De lichtbron heeft een geïntegreerde driver en een warmte afvoerend element. De lichtbron is geschikt om T8 fluorescentielampen te vervangen die toegepast zijn met conventionele vsa´s in bestaande lichtinstallaties. De lichtkwaliteit is hoog met een chromatische tolerantie van maximaal 3 SDCM. De Aura OptiT8 heeft een hoge lichtefficiëntie tot 160 lm/W. De levensduur is tenminste 50.000 branduren (L70B10). Aura Light geeft op deze lichtbron een garantie van 5 jaar.

Hamburg, 4 oktober 2016
Aura Light