Maak kennis met Aura Light op de LED Expo!

experience-sweden-image-web-1366x

Wat zijn uw plannen omtrent uw verlichting?

Kiest u voor een kostenefficiënte oplossing door gebruik te maken van led-retrofit lichtbronnen of kiest u voor een geheel nieuwe verlichtingsinstallatie? Tegenwoordig is de keuze enorm en daarom is het belangrijk om uw wensen te bepalen, bijvoorbeeld ten aanzien van kwaliteit, modulariteit, energiebesparing en human centric lighting.

Aura Light adviseert u graag over de diverse mogelijkheden en wat de beste toepassing is voor uw situatie. Wij nodigen u daarom van harte uit om onze stand te bezoeken tijdens de LED Expo. Maak kennis met onze kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid. Wij bieden:
– kwalitatief hoogwaardige armaturen
– modulaire (led-)lichtbronnen
– Human Centric Lighting lichtoplossingen

Aura Light, opgericht in Zweden in 1930, produceert en levert professionele lichtoplossingen aan de industrie, retail, real estate en de openbare sector. Kwaliteit en duurzaamheid zijn leidend bij de ontwikkeling van onze producten.

LED Expo
Brabanthallen, Den Bosch
Data: 8 en 9 februari 2017

Aura Light: stand C3

U kunt de beurs gratis bezoeken door gebruik te maken van onze invitatiecode.
Klik hier om u te registreren. Gebruik onze invitatiecode 17LE156, dan ontvangt u gratis e-tickets.

Graag tot ziens in Den Bosch!

Aura Light Benelux team