Per Lindeberg nieuwe CEO van Aura Light

 

Per Lindeberg is in dienst getreden in de functie van CEO van de Zweedse lichtfabrikant Aura Light International AB. Per heeft recent gewerkt in een leidinggevende functie bij de Sonepar Group, waar hij werkte als CEO en Managing Director van de Oakwell Group.

Per Lindeberg heeft veel managementervaring binnen internationale ondernemingen en is bekend met industrieën die te maken hebben met snelle technologische veranderingen. Daarnaast heeft hij als medeoprichter aan de basis gestaan van succesvolle bedrijven.

“We verwelkomen Per Lindeberg bij Aura Light en vertrouwen erop dat hij succesvol zal zijn in zijn nieuwe functie, dankzij zijn brede ervaring op operationeel en managementniveau”, zegt Lennart Sundén, voorzitter van de Aura Light Board.

“Aura Light is een sterk merk en staat bekend om haar innovatieve lichtoplossingen, de hoge kwaliteit en duurzaamheid. De lichtindustrie verandert snel en ik kijk ernaar uit om betrokken te zijn bij de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf”, zegt Per Lindeberg.

Per Lindeberg volgt Martin Malmros op. Martin is 10 jaar lang CEO van Aura Light geweest.

“We bedanken Martin voor zijn 10 jaar bij Aura Light en zijn bijdrage aan de groei van de onderneming. Hij heeft het bedrijf succesvol geleid van een Noord-Europese lichtbronnen producent naar een internationale leverancier van complete, duurzame lichtoplossingen”, vervolgt Lennart Sundén.

Aura Light International AB