Unieke producten worden uitgelicht met modulaire, hoogwaardige verlichting

img_7863

 

Aura Light heeft samen met installatiebedrijf Kuperus Oudehorne het nieuwe pand van houtkachelproducent Janco de Jong in Gorredijk voorzien van hoogwaardige verlichting.

Janco de Jong is leverancier van diverse houtkachels, houtkachel accessoires, tuinhaarden en design tuintafels. In het nieuwe pand zijn in de kantoren en de showroom, met plafonds tot 5 meter hoogte, inbouwspots geplaatst, de Aura Aperius. De railspot Aura Disponio zorgt ervoor dat de producten in de showroom goed uitgelicht worden. Deze hoogwaardige led-armaturen zijn voorzien van de Aura CompoLED Long Life. Deze led-lichtbron is modulair, biedt een hoge lichtopbrengst en een hoge energie-efficiëntie en is volledig dimbaar. Voor de koofverlichting langs het plafond is gekozen voor de T8 retrofit led-lichtbron, de Aura OptiT8 Long Life. Deze lichtbronnen geven een zeer gelijkmatige lichtverdeling. Door de plaatsing in de koof wordt visueel een strakke lijn rond het plafond gecreëerd.

Installateur Yntze Kuperus vertelt: “De samenwerking met Aura Light was vanaf het begin erg prettig. We kregenimg_7872 een helder uitgelegd advies, een professionele berekening en ze denken mee met de elektrische installatie. Daarnaast heeft de opdrachtgever aanspraak kunnen maken op de EIA (energie-investeringsaftrek). Zowel de klant als wij zijn tevreden!”.

 Hamburg, 17 november 2016

Download100Download hier meer informatie:
Railspot Aura Disponio
Inbouwspot Aura Aperius
Modulaire led-lichtbron, Aura CompoLED Long Life
T8 led-retrofit lichtbron – Aura OptiT8 Long Life