Venko Straal-en Coatingbedrijf gaat voor groen met de Aura Certos Highbay armaturen

 

 

     

 

In de coatinghallen zijn de Highbay Certos armaturen van Aura Light geplaatst.

Venko Straal – en Coatingsbedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van coaten en stralen van materialen. Bij Venko is duurzaamheid inmiddels geen praatstuk, maar een actiepunt. De hoogste tree behalen is dan ook de doelstelling. En daar draagt Aura Light graag haar steentje aan bij. ‘ Wij zijn blij dat de installateur de Aura Certos heeft geadviseerd! We besparen nu op energie en onderhoud en tegelijkertijd is de lichtintensiteit verhoogd en de lichtbeleving enorm verbeterd!’

In de coatinghallen van Venko Straal -en Coatingbedrijf te Hoogeveen zijn de Highbay LED armaturen van Aura Light geplaatst. De Certos armaturen zijn middels plafondbeugels direct aan het dak gemonteerd. Vanwege de geringe hoogte is er gekozen voor de 120 graden versie.

Bart van Triest van TGH van Triest uit Beilen: ‘ Wij hebben de Certos Highbay armaturen niet voor niets geadviseerd aan Robert Scholing van Scholing Installatietechniek Dijber. De vele mogelijkheden, de hoge lumen/watt verhouding en een goede prijs/kwaliteit verhouding waren voor ons doorslag­gevend om te kiezen voor Aura Light’. De armaturen zijn 1 op 1 vervangen in de verschillende hallen van Venko Hoogeveen.

Robert Scholing, heeft de Certos armaturen geplaatst: ‘We hebben de armaturen middels plafondbeugels gemonteerd. Ideaal dat ze al voorzien zijn van een neopreen aansluitsnoer. Zo is de waterdichtheid gewaarborgd en heb ik snel mijn elektrische aansluiting gemaakt. Mijn opdrachtgever is erg blij met het resultaat. De hallen zijn nu goed verlicht en ze besparen nu meer dan 50% aan energie. De oplossing van Aura Light is voor alle partijen goed. Door de zeer goede prijs/kwaliteit verhouding heeft TGH mij een goed advies gegeven en heeft mijn opdrachtgever de juiste verlichting in zijn hallen. En ik kan met een gerust hart verder naar een volgende opdracht’.

Hamburg, June 2017

Download hier meer informatie:
Case Study Venko Straal, Hoogeveen, NL
Productinformatie Aura Certos