Indoor

Selecteer het onderwerp van uw keuze.

 

Industrie

In industriële werkomgevingen kunnen de eisen hoog zijn. De plafondhoogte is doorgaans hoog, dit stelt bepaalde eisen aan de kwaliteit van de aanwezige verlichting en de levensduur van dit licht. Vooral gezien het feit dat het onderhoud op deze moeilijk bereikbare plekken veel inspanning vergt en hoge kosten met zich mee brengt. Het kan er tevens stoffig, vies of vochtig zijn. Al met al vraagt dit om een lichtoplossing die tegen een stootje kan.

Lees meer

Opslagruimtes

Magazijnen, terminals en andere opslagruimten dienen goed verlicht te zijn tijdens het werken, maar alleen wanneer dat licht echt nodig is. Er valt vaak veel te winnen aan energiebesparingen met behulp van een lichtregelsysteem.

Lees meer

Gebouwen

In een kantoor is licht belangrijk bij het creëren van een goede werkomgeving. Licht is nodig, niet alleen om te kunnen zien, maar het heeft ook invloed op hoe wij ons voelen.

Lees meer

Onderwijs

In een klaslokaal moet een goed leerklimaat te heersen. Goed licht is een belangrijk onderdeel hiervan en kan de prestaties van leerlingen verbeteren. Het licht zou aangepast moeten worden aan de verschillende activiteiten in het klaslokaal, of dit nu schrijven of lezen is of werken achter een computer. Er is behoefte aan zowel direct als indirect licht.

Lees meer

Retail

Wanneer u werkzaam bent in de detailhandel wilt u een goede winkelsfeer creëren, waar klanten zich comfortabel en welkom voelen. U wilt uw producten etaleren in aantrekkelijk licht. Een goede verlichtingsinstallatie heeft direct impact op uw omzet.

Lees meer

Gezondheidszorg

Licht zorgt er niet alleen voor dat wij dingen beter kunnen zien, goede verlichting kan er zelfs voor zorgen dat we ons beter voelen. Goede verlichting is essentieel binnen de gezondheidszorg. Er is een grote vraag naar verlichting met een hoge lichtopbrengst en een goed contrast in onderzoeks- en operatiekamers.

Lees meer

Algemene ruimtes

lgemene ruimten tref je op diverse locaties aan. Dit kan een entree zijn van een gebouw, op een vliegveld of station, atriums, winkelgebieden, terminals, in restaurants etc. Mensen moeten zich er comfortabel en welkom voelen. Het ontwerp van de verlichting en de hoeveelheid licht moet hierop worden afgestemd.

Lees meer