Outdoor

Selecteer het onderwerp van uw keuze.

 

Wegen, parken en tunnels

Bij de verlichting van wegen, parken en tunnels dient er rekening gehouden te worden met de veiligheid. Goede verlichting betekent goed zicht en minder ongelukken. Om deze reden vertrouwen wereldwijd vele klanten al jaren op Aura Light voor de beste lichtoplossingen.

Lees meer

Parkeren

Vanwege de behoefte aan veiligheid en beveiliging branden lampen in parkeerplaatsen vaak 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Weinig andere ruimten in de commerciële of industriële sector hebben zo’n constant gebruik. Het energiebesparingspotentieel is dan ook zeer hoog, aangezien parkeerplaatsen groot zijn en de verlichtingsdichtheid vaak hoog is. Aura Light speelt in op de behoefte van energie-efficiënte verlichting.

Lees meer

Vervoer

Op vliegvelden, treinstations en bij havens proberen vele passagiers voortdurend de weg naar hun bestemming te vinden. Met onze duurzame lichtoplossingen bieden wij u hoogwaardige verlichting die bovendien weinig onderhoud vergt en minder energie verbruikt.

Lees meer

Oil & gas

De grootste uitdaging voor de olie- en gassector is veiligheid. Aura Light weet dat, omdat wij al vele jaren samenwerken met gerenommeerde klanten en OEM’s binnen deze industrie. Wij hebben speciale lichtoplossingen ontworpen, die voldoen aan de hoge kwaliteits- en veiligheidseisen die gelden binnen deze industrie.

Lees meer