Missie, visie en waarden

Onze missie

Aura Light wil duurzame lichtoplossingen ontwikkelen en leveren aan professionele klanten, zodat zij in staat zijn om kosten te besparen en hun energieverbruik en ecologische voetafdruk te verminderen.

Onze visie

Aura Light wil wereldwijd een toonaangevende partner zijn van professionele klanten voor duurzame lichtoplossingen.

Onze kernwaarden

De kernwaarden van Aura Light zijn gebaseerd op onze gedragscode (Code of Conduct) en zijn de basiselementen voor ons dagelijkse werk:

Toegewijd
Aura Light houdt zich aan afspraken en levert producten met een gegarandeerde kwaliteit. We zijn toegewijd aan onze klanten; Aura Light biedt een uitstekende dienstverlening en werkt met professionele accountmanagers die veel kennis hebben van licht. Als Cleantech organisatie draagt Aura Light bij aan een duurzame toekomst op een professionele manier, waarbij wij onze klanten oplossingen aanbieden die hun duurzamer maken.

Innovatief
Aura Light daagt de industrie uit en is innovatief in het vinden van nieuwe lichtoplossingen waarbij gebruik wordt gemaakt van bestaande en nieuwe technologieën. Wij zijn een B-2-B Cleantech organisatie die haar klanten een toegevoegde waarde biedt door ze te helpen geld, energie en het milieu te sparen. Door de klanten de juiste keuze te laten maken, minimaliseren ze de kosten en kunnen we daadwerkelijk een verandering bewerkstelligen. We dragen bij aan een duurzame toekomst door het aanbieden van lichtoplossingen die klanten helpen duurzamer te worden.

Slagvaardig
Aura Light is ruimdenkend en flexibel en kan zich aanpassen aan de behoeften van de klant. Hierdoor zijn wij in staat zijn om op-maat-gemaakte lichtoplossingen aan te bieden aan een specifieke klant. De omvang van onze organisatie stelt ons in staat om snel te handelen: van idee naar het leveren van het product op de markt. De klanten zullen ervaren dat wij snel en toegankelijk zijn op een manier die superieur is vergeleken met onze concurrenten.