Gezondheidszorg

Licht zorgt er niet alleen voor dat wij dingen beter kunnen zien, goede verlichting kan er zelfs voor zorgen dat we ons beter voelen. Goede verlichting is essentieel binnen de gezondheidszorg. Er is een grote vraag naar verlichting met een hoge lichtopbrengst en een goed contrast in onderzoeks- en operatiekamers.

 

 

Een goede kleurweergave is cruciaal om de conditie van een patiënt te kunnen beoordelen. In een ziekenhuis is er 24 uur per dag bedrijvigheid. Er is nooit een goed moment om een lamp te vervangen in een operatiekamer of boven het bed van een patiënt en niet te vergeten de kosten die dit met zich mee brengt. Dus de levensduur van de lichtoplossing is zeer belangrijk. Bij Aura Light hebben wij verlichtingsoplossingen die duurzaam en energiebesparend zijn met een lange levensduur.

Het duurzaamheidsaspect wordt langzamerhand ook een wetgevingsaspect. Er zijn dus geen redenen om te wachten met het kiezen voor de duurzame lichtoplossingen van Aura Light die u het licht geven dat u nodig heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Onderstaand vindt u geschikte lichtoplossingen: