Opslagruimtes

Magazijnen, terminals en andere opslagruimtes dienen goed verlicht te zijn tijdens het werken, maar alleen wanneer dat licht echt nodig is. Er valt vaak veel te winnen aan energiebesparingen met behulp van een lichtregelsysteem.

 

 

Het magazijn zou ingedeeld moeten zijn in zones om ervoor te zorgen dat het juiste lichtniveau geboden wordt. Elke zone wordt verlicht, wanneer iemand de ruimte betreedt. Een efficiënte lichtinstallatie heeft tevens gunstig effect op de werkomstandigheden en veiligheid van de werknemers. Een lange levensduur is belangrijk, want onderhoud is vaak moeilijk wanneer de plafonds hoog zijn en het dus niet eenvoudig is om een lamp te vervangen.

Door gebruik te maken van zeer efficiënte armaturen en lichtbronnen kunt u het energieverbruik reduceren. Dit bespaart u geld en verlaagt daarnaast uw CO2-uitstoot. Onze duurzame verlichtingsoplossingen zijn energiebesparend en hebben een lange levensduur.

Neem contact op met onze verlichtingsexperts voor meer informatie over onze duurzame lichtoplossingen en welke het meest geschikt is voor uw organisatie.

 

Onderstaand vindt u geschikte lichtoplossingen: