Drie manieren om energie te besparen in parkeergarages

 

Of u nu een eenvoudige en goedkope manier zoekt om geld te besparen of een lange termijn oplossing met een nieuwe lichtinstallatie, Aura Light kan u helpen deze keuze te maken. Wij bieden u drie van onze beste lichtoplossingen aan voor parkeergarages: van een geheel nieuw intelligent LED concept naar een snelle en eenvoudige vervanging. Hoeveel wilt u besparen?

1

Klant:
“Ik wil graag investeren in een lange termijn LED oplossing inclusief nieuwe hoogwaardige armaturen, lichtbronnen en een lichtregelsysteem, zodat ik een optimale energie-efficiëntie kan behalen”

Wij adviseren:
Het intelligente LED conceptsolution_3_plus_2

Bespaar tot 75% energie, klik hier voor het rekenvoorbeeld.

Duro is een universeel inzetbaar waterdicht IP66-armatuur, geschikt voor gebruik in veeleisende omgevingen zoals industrie, parkeergarages of luifelverlichting. De behuizing en kap zijn gemaakt van slagvast polycarbonaat. Dankzij de speciale vergrendelingstechnologie heeft de Duro geen siliconenafdichting en sluitclips nodig. Door de extra vlakke uitvoering zijn ze ook geschikt voor lage plafonds.


2

Klant:
“I wil graag mijn oude T8 lichtinstallatie upgraden naar LED en energie besparen, maar ik heb niet het budget om de hele installatie te vervangen.”EasyT8_for-web_iscar

Wij adviseren:
De eenvoudige LED oplossing

Bespaar tot 66% energie, klik hier voor het rekenvoorbeeld.

De T8 LED Retrofit G2 van Aura Light is een zeer efficiënte lichtbron, die kan worden gebruikt als een snelle oplossing om energie te besparen in bestaande lichtinstallaties ter vervanging van T8 fluorescentielampen met conventioneel vsa. Het is mogelijk om de installatie eenvoudig te upgraden naar de nieuwste LED technologie zonder dat er grote investeringen gemaakt hoeven te worden. De Aura T8 LED retrofit is ideaal for supermarkten, koelruimtes, kantoren, retail en voor lichtreclame.


3

Klant:
“I wil graag nieuwe armaturen en lichtbronnen, maar ik wil nog niet overstappen op LED.”

Wij adviseren:solution3
Long Life original

Bespaar tot 43% energie, klik hier voor het rekenvoorbeeld.

Combineer een hoogwaardig armatuur met onze energiebesparende lichtbron om zo geld en energie te besparen. De Aura Areza is een IP66 stofdicht en waterbestendig armatuur voor veeleisende toepassingen. Indien u nu een installatie heeft met T8 fluorescentielampen, kunt u tot zo´n 43% energie besparen. Dankzij de drie keer langere levensduur van de lamp (58.000 uur 12B10) kunnen de onderhoudskosten met 2/3 worden verlaagd. Met de Aura Areza en Aura T5 Eco Saver Long Life kiest u voor een duurzame lichtoplossing waar u lange tijd geen omkijken naar heeft.


Klik hier om een PDF- document te downloaden met de bovenstaande 3 lichtoplossingen.


Onderstaand vindt u andere geschikte lichtoplossingen: