Wegen, parken en tunnels

Bij de verlichting van wegen en tunnels dient er rekening gehouden te worden met de veiligheid. Goede verlichting betekent goed zicht en minder ongelukken. Om deze reden vertrouwen wereldwijd vele klanten al jaren op Aura Light voor de beste lichtoplossingen.

 

 

U wilt ook dat het verkeer altijd op een soepele manier doorgang vindt. Onderhoud is duur en kan een verhoogd risico op ongevallen met zich mee brengen door verkeersopstoppingen. De gegarandeerde levensduur die Aura Light biedt op haar producten, zorgt er voor dat er minder lampen vervangen hoeven te worden waardoor het onderhoudspersoneel niet blootgesteld wordt aan gevaarlijke omstandigheden.

Er kan in de wereld nog veel bespaard worden op het gebied van elektriciteitsgebruik. Met onze duurzame lichtoplossingen kunt u een aanzienlijke besparing realiseren op uw verlichting en dankzij de dimfunctie die mogelijk is bij veel van onze produccten verlaagt u het energieverbruik zelfs nog meer. Aura Light neemt het aspect duurzaamheid serieus. Onze duurzame lichtoplossingen zijn energie-efficiënt en verlagen niet alleen uw kosten maar ook uw ecologische voetafdruk. Onze producten zijn klimaatneutraal.

 

Onderstaand vindt u geschikte lichtoplossingen. Ook bieden wij diverse (LED) armaturen aan. Neem voor meer informatie contact met ons op!