Vervoer

Op vliegvelden, treinstations en bij havens proberen vele passagiers voortdurend de weg naar hun bestemming te vinden. Met onze duurzame lichtoplossingen bieden wij u hoogwaardige verlichting die bovendien weinig onderhoud vergt en minder energie verbruikt.

 

 TransportationAreas

Openbare ruimten waar veel bezoekers komen, zoals in winkels, restaurants, op vliegvelden en stations, dienen er uitnodigend uit te zien en de gangen en buitenruimten dienen goed verlicht te zijn wanneer deze gebruikt worden. Hoogwaardige verlichting verwelkomt passagiers op een goede manier. Daarnaast zijn er ruimten die, in verband met de veiligheid, 24 uur per dag goed verlicht moeten zijn. Door de drukte is er overigens nooit een goed moment om deze verlichting te vervangen.

Met Aura Light’s duurzame lichtoplossingen helpen wij u op een energiebesparende manier verlichtingsinstallaties aan te brengen die weinig onderhoud vergen. Onze oplossingen zijn economisch verantwoord, maar ook goed voor het milieu.

Om de passende duurzame verlichting te zoeken die bij uw behoeften past, kunt u met ons contact opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

 

Onderstaand vindt u geschikte lichtoplossingen: