Industrie

In industriële werkomgevingen kunnen de eisen hoog zijn. De plafondhoogte is doorgaans hoog, dit stelt bepaalde eisen aan de kwaliteit van de aanwezige verlichting en de levensduur van dit licht. Vooral gezien het feit dat het onderhoud op deze moeilijk bereikbare plekken veel inspanning vergt en hoge kosten met zich mee brengt. Het kan er tevens stoffig, vies of vochtig zijn. Al met al vraagt dit om een lichtoplossing die tegen een stootje kan.

 

 

Een goede lichtinstallatie kan ervoor zorgen dat de productiviteit hoger wordt. U heeft bovendien te maken met veiligheidsaspecten en het algemene welzijn van de werknemers. In industriële faciliteiten zullen er verschillende eisen gesteld worden aan de lichtvoorziening in de verschillende delen van het gebouw. Het uitvoeren van nauwkeurige werkzaamheden vereist een hoger lux-niveau dan het uitvoeren van transport gerelateerde taken. Met hoogwaardige sensoren kunt u het licht versterken of verzwakken al naargelang het gebruik van de ruimte, met een grote energiebesparing tot gevolg.

Door gebruik te maken van zeer efficiënte armaturen en lichtbronnen kunt u uw energieverbruik reduceren. Dit spaart geld en verlaagt uw CO2-uitstoot. Onze duurzame lichtoplossingen zijn energie-efficiënt en hebben een lange levensduur.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Onderstaand vindt u geschikte lichtoplossingen: